Medlemmar: 3281 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Fortsatt oklart om Mkhitaryan blir kvar i Roma eller inte.

Raiola kallar Miki-citat "fake news"

tor 7 maj 2020 kl 14:00

Häromdagen påstod Corriere dello Sport att Henrikh Mkhitaryan sagt att hans tid i London var över och att Arsenal skulle sälja honom till Roma. Nu säger armenierns agent Mino Raiola att det är ett påhittat citat.

Henrikh Mkhitaryan har spenderat säsongen på lån i Roma och det verkar som att italienarna är sugna på att köpa loss mittfältaren efter säsongen. Det har också låtit som att 31-åringen trivts så när det kom rapporter att han var positiv till att stanna kvar har det inte kommit som någon större överraskning.
Enligt Corriere dello Sport ska Mkhitaryan häromdagen sagt:
"Min tid i London är över. Jag hoppas ni lyckas komma överens med Roma för min önskan är att stanna här".

Men det verkar inte vara sant. För idag kände sig Mkhitaryans agent, Mino Raiola, tvingad att skicka ut ett meddelade på sociala medier där han dementerade att Miki sagt det som den italienska tidningen påstod.
Raiola:
"Mkhitaryan skickade inte något budskap till Arsenal. Speciellt inte i tider som dessa, fake news är fullständigt oacceptabla".

Något mer kom inte från Raiola så något svar på huvudfrågan, om Miki vill stanna i Roma eller inte fick vi ej.
Enligt Transfermarkt har Mkhitaryan kontrakt med Arsenal till sommaren 2021.

Kommentarer

Bild för Byarum

Om Raiola säger att det är fake News, är det säkerligen sant,,, 

Bosse

Bild för Davidsson och Mannen

Vilken chock att en kille som Raiola använder samma terminologi som Trump. Eller inte. 

Bild för Fredde

Han har 10 poäng (mål/assist) på 17 matcher (alla är inte från start), klart Roma vill behålla honom ifall de har pengar i det här läget. Raiola säger att det är fake news eftersom det skulle missgynna honom i en förhandling.

Vi vill uppenbart inte ha honom, Miki vill förmodligen inte komma tillbaka och han har gjort det bra i Roma. Även om vi inte får betalt i år så tycker jag vi ska sälja av även om det innebär att vi får betalt nästa år.

You win some, you draw some