Medlemmar: 3148 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Enligt brittisk media har Lacazette använt lustgas igen.

Lacazette och lustgasen - del II

mån 18 maj 2020 kl 15:08

Arsenal ser allvarligt på bilderna som läckt ut där Alex Lacazette tar lustgas från en ballong. Det säger klubben i ett uttalande.

Det var i helgen som Daily Star publicerade bilder på när Alexandre Lacazette inhalerade lustgas från en ballong. Det ska ha skett i fransmannens hem och till bilden ska meddelandet "at home, chilling and doing balloons" funnits.
Detta är inte första gången anfallaren gör detta.
Förhoppningsvis sista dock.

Arsenal säger i ett uttalande att man ser allvarligt på det och skriver: "Det här är ett privat ärende som vi ser allvarligt på. Det kommer hanteras internt".
För ett och ett halvt år sedan rapporterade The Sun att Laca, Aubameyang, Özil och Guendouzi varit på nattklubb och använt lustgas via ballonger.

Kommentarer

Bild för Alex Risberg

Okej? Och varför är det ett problem?

Bild för Byarum

Det finns två aspekter av detta, dels den medicinska, se länken nedan, och sen signalvärdet. Han smutsar ner klubben, när han ägnar sig åt sånt här. Det är inte om detta man ska skriva om, när det handlar om vår klubb och Laca borde vara så smart och insiktsfull att han inser detta. Sen finns det ju förstås spelare i andra klubbar som drar sina klubbar ännu längre ner i dyn, men det är deras problem. Tänker på en spelare i Shitta och en i Chelski,,,

https://www.drugsmart.com/faq/ar-det-farligt-att-dra-in-lustgas/

 

Bosse