Medlemmar: 3068 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Blir det en permanent övergång till Roma för Mkhitaryan?

Mkhitaryan vill stanna i Rom

mån 18 maj 2020 kl 17:59

Förra gången det kom citat från Italien att Henrikh Mkhitaryan ville stanna i Roma blev agenten Mino Raiola sur. Nu kommer det nya.

För 1,5 vecka sedan påstod Corriere dello Sport att Henrikh Mkhitaryan hade sagt "Min tid i London är över. Jag hoppas ni lyckas komma överens med Roma för min önskan är att stanna här".
Det var tydligen inte sant.
I alla fall påstod armenierns agent Mino Raiola att citatet var "fake news" på Twitter dagen efter. Men huruvida innehållet var korrekt kommenterade han inte.

Nu kommer nya citat där Miki sägs vara sugen på att stanna i Roma. Mittfältaren är på ett säsongslångt lån i Italien och en affär mellan klubbarna i sommar ser inte speciellt otänkbar ut.
Den här gången ska 31-åringen ha snackat med den officiella YouTube-kanalen till den italienska ambassaden i Armenien (!), enligt Romapress.net.

Och på frågan "Du pratade nyligen om dina planer att stanna i Rom. Vilken nivå vill du nå, Champions League?". Då svarade Miki:
- Från första dagen som jag kom till Rom, anpassade jag mig bra, med laget, med staden - det var fantastiskt alltihop. Självklart vore det trevligt att stanna här. Huvudmålet är att kvalificera oss för Champions League och sedan spela och vinna titlar.

Vi får väl se om Raiola uttalar sig den här gången också eller om Mkhitaryans citat är korrekta.