Medlemmar: 7228 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Özil kommer satsa mer på sitt eget varumärke M10 framöver.

Özil bryter med Adidas - bygger eget

ons 3 jun 2020 kl 23:34

Mesut Özil har länge varit starkt förknippad med Adidas. Men nu är samarbetet över. Arsenalmittfältaren kommer satsa hårdare på sitt eget märke M10 istället framöver.

I morse basunerades hårt ut att Adidas avbryter sitt samarbete med Mesut Özil. Det snackades om allt ifrån ekonomiska anledningar till politiska, men under eftermiddagen uttalade sig Arsenalmittfältarens agent, Dr Erkut Sögüt, till ESPN och förklarade där att så inte alls var fallet.
Parterna ska ha vara överens att gå skilda vägar efter ett långt samarbete.

Istället ska Özil köra hårdare på sitt eget märke M10.
- Adidas visste att han ville promota sitt eget märke. Han har gjort det nyligen på Twitter och nu är det dags att bygga sitt eget varumärke medan han fortfarande spelar. Vissa spelare når slutet av karriären när de försöker bygga ett varumärke, men vi tycker att det är för sent. För ett par år sedan testade vi kepsar, t-shirts och andra saker i små volymer som sålde slut på några timmar. Det var egentligen bara testgrejer eftersom avtalet med Adidas inte tillät mer. Men vi vet att intresset finns, säger Sögüt.
- Originaltexterna gav intrycket att en part inte ville ha den andra, men det är inte sant. Mesut vill marknadsföra sitt eget märke. Och nu när kontraktet går ut är allt på plats för att göra det.