Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsenal Swedens årsmöte kommer att hållas när myndigheterna har lättat på restriktionerna rörande allmäna sammankomster.

Information om Arsenal Swedens årsmöte

tor 18 jun 2020 kl 13:52

Precis som många andra sammankomster under denna vår och sommar påverkas Arsenal Swedens årsmöte av den rådande situation. Här kommer information om hur supporterklubbens styrelse resonerar runt detta.

Under de senaste åren har Arsenal Swedens årsmöte genomförts i slutet av juni, men på grund av de rådande restriktionerna runt allmänna sammankomster har Arsenal Swedens styrelse ännu inte bestämt något datum för säsongens årsmöte. Anledningen är att vi inte vill hamna i en situation där vi bryter mot restriktionerna om fler än 50 personer dyker upp för att delta på mötet.

Enligt Arsenal Swedens stadgar ska årsmötet hållas senast den 31 augusti och förhoppningen är att mötet ska kunna genomföras innan dess, så länge myndigheterna ger klartecken. Om restriktionerna behålls oförändrade in i augusti kommer vi att återkomma med nya besked. Så fort ett datum för årsmötet blir klart kommer det att kommuniceras på Arsenal.se och via mail.