Medlemmar: 8783 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Inget spel på ett tag för Pablo Mari.

Pablo Mari allvarligt skadad

fre 19 jun 2020 kl 17:33

Omstarten blev ingen hit för Pablo Mari. Nu meddelar Arsenal att mittbacken är allvarligt skadad.

Pablo Maris match mot Manchester City varade bara i 24 minuter. Sen fick mittbacken bryta omstarten. En ankelskada satte stopp för ytterligare spel. Idag meddelade Arsenal att skadan är allvarlig.
Mediarapporter från England säger att den spanske mittbacken inte kommer kunna spela mer den här säsongen.

Nu har han inte den enda försvarsspelaren som kan spela mot Brighton imorgon. David Luiz är avstängd och Calum Chambers är sedan tidigare skadad. Klubben skrev idag att Sokratis är lårskadad och förväntas bli borta i upp till två veckor. Greken var inte med mot City i onsdags.

Vidare kommer Granit Xhaka att bli borta några veckor till efter sin vrickning på Etihad Stadium. Cedric Soares, som lånades in från Southampton i januari men som inte lirat för klubben än, blir också borta ett par veckor till på grund av en bruten näsa. Lucas Torreira kommer inte heller spela. Mittfältaren har ett par veckor kvar innan han är i full träning igen efter ankelskadan han åkte på i Portsmouth i början av mars.