Medlemmar: 6338 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Leno skällde ut Maupay på båren på väg ut från Amex Stadium.

Arteta: "Bernds skada ser inte bra ut"

sön 21 jun 2020 kl 00:14

Tacklingen från Neal Maupay tog illa på Bernd Leno. Mikel Arteta säger att det inte ser bra ut för Arsenalkeepern.

Neal Maupay hade ingen chans att nå bollen men tacklade ändå Bernd Leno som vred till knät ordentligt i landningen och skrek sedan ut sin smärta.
Matchen i Brighton slutade i den 40:e minuten för den tyske keepern.
När Mikel Arteta kommenterande händelsen efter 1-2-förlusten sade han:
- Jag tror inte att någon spelare har intentionen att skada någon och jag tror det var så i det här fallet också. Det var otur. Bernds skada ser inte bra ut och vi kommer undersöka honom mer imorgon. Det är en knäskada och vi får se hur illa det är. Han hade väldigt ont.

Maupay bad om ursäkt för den sena satsningen, som inte resulterade i något kort, till Leno och till Mikel Arteta i paus och efter matchen sade han:
- Jag gick bara på bollen och jag är en spelare som spelar tills domaren blåser. Det var inte meningen att skada deras målvakt. Men vissa av deras spelare, framför allt en, borde lära sig hur man är ödmjuk. Han pratade hela matchen och sade fula saker som jag inte kan säga här.

Det blev stökigt efter matchen när Maupay hade gjort 2-1 till Brighton.
Arteta kommenterade sedan Brightonspelaren uttalande och sade:
- Han kan säga vad han vill. Jag känner mina spelare och jag vet att de inte saknar ödmjukhet.