Medlemmar: 6223 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det ser ut som att Martinez kommer få en stor roll i säsongsavslutningen.

Martinez stöttar skadade Leno

mån 22 jun 2020 kl 10:44

Skadan på Bernd Leno såg inte bra ut. Nu säger ersättaren Emiliano Martinez att han stöttar den tyske ettan och att han är redo att kliva in som ersättare.

Arsenal har ännu inte kommit med någon mer information om Bernd Lenos skada. Tysken landade illa mot Brighton i lördags efter en sen tackling av Neal Maupay och fick bäras ut på bår.
Emiliano Martinez hoppade in.
Efter 1-2-förlusten sade argentinaren:
- Vi målvakter håller ihop och man vill inte att den andre keepern ska bli skadad för det kan hända alla. Vi tränar ihop varje dag, stöttar varandra och står varandra nära. Vi har till och med en WhatsApp-grupp för mig, Bernd och Matt. Det är förkrossande det som hänt honom.

Det känns inte som att Leno kommer spela fotboll på ett bra tag framöver sett till hur det såg ut på bilderna.
Martinez säger att han är redo om så är fallet.
- Jag hoppas att han tillfrisknar snabbt. Skulle han bli borta resten av säsongen så ska jag och Matt (Macey) försöka göra ett bra jobb i Premier League och täcka upp för honom så mycket som möjligt.
- Senast jag spelade i Premier League var för tre år sedan, men jag tänkte inte så mycket på det när jag kom in nu. Jag fick göra en räddning direkt. Jag är väldigt besviken på resultatet, jag tycker att vi borde ha haft 2- eller 3-0 i matchen.

Det har varit snack om att klubbens tredjemålvakt Matt Macey har ett kontrakt som går ut sista juni. Om så är fallet behöver klubben lösa en förlängning för resten av matcherna den här säsongen.
Men igår kväll skrev Nick Ames på The Guardian att klubben utnyttjat en option och förlängt 25-åringens kontrakt avtal fram till nästa sommar.
Som det ser ut nu blir det Martinez och Macey som får lösa resterande matcher den här säsongen.