Medlemmar: 3180 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Soares, Mari och Luiz blir kvar i klubben.

Trio uppges förlänga sina kontrakt

ons 24 jun 2020 kl 00:01

David Luiz, Cedric Soares och Pablo Mari. Alla tre uppges ikväll ha skrivit på nya kontrakt med klubben.

Den som det varit mest framtidssurr om är David Luiz. När han gick ut och bad om ursäkt efter den usla insatsen mot Manchester City förra onsdagen hintade brassemittbacken om att han borde ha fattat ett beslut tidigare och att han bara hade 14 dagar kvar i klubben.
Men så ser det inte ut att bli.
För David Ornstein och flera andra engelska journalister skriver ikväll att Luiz skrivit på en ettårsförlängning med The Gunners. Detta innebär att han stannar resten av denna säsong även nästa.

Nya kontrakt ska även Cedric Soares och Pablo Mari skrivit på. Båda försvarsspelarna lånades in i januari och målet verkar hela tiden ha varit att behålla dem även efter säsongen.
Enligt Ornstein har duon signat kontrakt för ytterligare fyra år.
Pablo Mari kommer att bli borta i två-tre månader efter skadan han drog på sig förra veckan i Manchester och Soares, som ännu inte lirat för Arsenal, hoppas kunna vara spelklar nästa vecka.

Kommentarer

Bild för Joacim Nyberg

Vilka åsnor alltså!! Blir fan förbannad av att läsa att luiz förlängt! Ambitionsnivån e lika med noll! pinsamt E vad det E 

Bild för Pontus Gustavsson
Joacim Nyberg wrote:

Vilka åsnor alltså!! Blir fan förbannad av att läsa att luiz förlängt! Ambitionsnivån e lika med noll! pinsamt E vad det E 

håller med dej fullständigt. Kan lägga dom lönerna typ på att förlänga med auba. undra hur han resonera kring sin förlängning nu när han ser arsenal ambitionsnivå. 

Bild för Brattis

Luiz får väl fortfarande en lönecheck från Abramovich, för att hålla Gunners bakom Chelsea i tabellen.......

Bild för Joacim Nyberg

ja ambitionsnivån E skrämmande låg! Alla 3 värvningarna e ju tveksamma!! e som Cech prata om finns ingen vinnarmentalitet i arsenal alls! Från ledning ner till spelare! Pinsamt atsenal 

Bild för David Pearson

Det är pinsamt att förlänga med Luiz. Däremot är det viktigt att skriva på ett fyrårskontrakt med den stabila Cedric. Att vi köper Mari borde väl innebära att tanken är Saliba-Mari som mittlås nästa säsong. Vet för lite om Mari än sålänge. 

Bild för Jonas Eriksson

Helt korrekt beslut att behålla Luiz enligt mig. Viktig pjäs både på och på sidan. Glädjande besked. 

 

Bild för Byarum
Jonas Eriksson wrote:

Helt korrekt beslut att behålla Luiz enligt mig. Viktig pjäs både på och på sidan. Glädjande besked. 

Instämmer. Tror framför allt hans betydelse utanför planen är minst lika viktig som på planen. Sen skulle jag ju gärna se honom som DM också...

Bosse

Bild för Joacim Nyberg

Han e ju slut för längesen hur kan ni inte se det?? Vi har ju andra rutinerade spelare i truppen så att behålla en spelare vars bäst före datum gått ut för längesen e ju inte annat än ett riktigt galet beslut! jag lovar er att Inget annat lag i hela ligan hade velat ta i han med tång ens så passé e han. Nej jag ser bara en bristande brist på ambition och ytterligare ett tecken på att vi sakta men säkert bara blir sämre och sämre 

Bild för George Adams
Byarum wrote:
Jonas Eriksson wrote:

Helt korrekt beslut att behålla Luiz enligt mig. Viktig pjäs både på och på sidan. Glädjande besked. 

Instämmer. Tror framför allt hans betydelse utanför planen är minst lika viktig som på planen. Sen skulle jag ju gärna se honom som DM också...

Apropå Luiz!

Var det inte stabilitet och rätt mentalitet vi eftersökte?

Han är ju ostabilare än en kajak i storm och mentalitetsmässigt oerhört svajig. 

På min lista över stabila bra spelare som gjort Arsenal mer rejäla osv, finns han inte ens med..

Give us our Arsenal back. Kroenke Out!

Bild för Sral

Alla visste väl vilken spelare han var när han kom till oss? Han har gjort flera bra insatser (särskilt)under Arteta, men så har han katastrofala misstag i sig också. Vi vet inte särskilt mycket om Mari eller Soares heller för den delen. Ännu mindre vet vi om Saliba kommer lyckas eller inte. Vad jag menar är att klaga på att Luiz får förlängt bara för att han var skitdålig senast mot City, då glömmer man bort att han har gjort en hel del bra matcher för oss också. 

Bild för David Pearson

Det är inte bara mot City han varit fullständig katastrof. Han har flest antal utvisningar, flest orsakade straffar och flest antal misstag som leder till mål av alla spelare i ligan denna säsongen. Han kommer aldrig att lära sig dessa misstag och kommer fortsatt göra att vi tappar en jävla massa poäng. 

Bild för Sral

Som sagt, det är så han är. Såg att han spelar 10 matcher, då kommer 9 av dem vara bra, men den 10:e vara skit. Av det vi har just nu är han dock väldigt viktig. Under Arteta har han gjort många bra matcher, det är lätt att glömma som sagt. 

Bild för Elias

Skandal tycker jag, varför inte använda David luiz lön till att ge utrymme för t ex aubas kontrakt, Han tjänar £120 000 i veckan. Vad sysslar Raul och kompani med, prio måste väl vara att försöka få auba och saka krita på nya kontrakt. Vi håller på att bli ett mittenlag i england, oj vad vi har fallit långt, sen corona på det också. Vart är Arsenal på väg? Innan hade vi ändå fart och fläkt i spelet, men nu bara sidled och spelarna agerar statister, idé fattigt och långbollar på Bengt. Kommer onekligen bli en bisarr transfer säsong. Kommer ledning backa upp Arteta med pengar? Mittfältet måste uppgraderas det är där jag tycker är det största problemet. Arsenal får ju för fan knappt upp bollen ibland.

Däremot hoppas jag på Pablo och Cedric, Bra att dom har förlängt sen är det en hälsosam konkurrens mellan Bellan och Cedric. Hoppas på pablo och saliba som grymt mittlås nästa säsong.

 https://arseblog.com/2020/06/project-restart/

 

Bild för Joacim Nyberg

Men varför förlänga med en sånn spelare som luiz när han har så mkt misstag i sig??? han e ju inte ens bra 5 matcher av 10!! Arsenal håller på att tappa det just nu! Det enda som plockas jn e spelare som har en agent som e polare med Raul! Vi har knappt några scouter ingenting längre! Finns fog för oro! Sen gällande luiz så hade det vart bättre och gett en yngling chansen ist ser hellre en 19 åring göra bort sig än en hopplös David luiz 

Bild för kjfo1957

Vad händer med min klubb? Förlänger med Luiz "skandal" använd dessa pengar till att förlänga med Aubas och Saka!

Bild för Ola Svärd

Jamen precis, han är där han är och visst är det ett svaghetsteckan i klubben att signa honom på ett år igen. MEN vi har faktiskt inga som är särskilt mkt bättre. Mari frågetecken och Saliba vet vi inte alls om han klarar omställningen. Ingen blir gladare än jag om luiz inte platsar men men..vi är där vi är.

"I will sign every contract Arsenal put in front of me without reading it.”

Bild för Sral

Håller med om att rektryteringen är väldigt tveksam just nu. Helt klart. Definitivt fog för oro där. 

Och förhoppningsvis visar sig t ex Mari och Saliba (eller varför inte Holding eller Chambers?) vara sig så bra att vi inte behöver lita så mycket på Luiz...eller Mustafi för den delen. Jag hade liksom hellre sett att vi droppade Mustafi eller faktiskt Sokratis då. 

Bild för Byarum

Skulle tro att man gjort en bedömning att det är bättre att behålla Luiz och istället sälja Mustafi och Papa. Finns ju inget ekonomiskt värde på det sättet i Luiz. Hoppas bara att ledningen tänkt marknadsmässigt om hans lön och inte låtit honom behålla den höga lönen. I såna fall är de inte smarta. Jag vidhåller dock att det är bra att ha honom som backup och truppspelare. 

Bosse

Bild för Elias

Jaja bara att gilla läget, nu gäller det att vi stöttar laget och Arteta. COYG

Bild för Liam Brady

Hatar känslan av att andra supportrar skrattar åt oss...

Bild för Jonas Eriksson

Förstår inte varför man är upprörd över att man förlänger med en spelare som har kvaliteter som ingen annan i vårt lag har. Han är viktigare än många tror. Och att han alltid har en tavla eller två i sig per match gör han bara mer speciell och spännande. Älskar spelare som vågar och inte fegar ur. Och blir det skit så står han upp som en man. Inga ursäkter. 

Vi visste ju från början att det är en sån här typ av spelare vi värvat. Och vi visste ju att det kommer komma huvudlösa saker. Men vi ville ha han ändå. Och vill så även fortfarande. Tydligen. Så nått gör han ju bevisligen bra. 

Men håller med Byarum. DM skulle va hans bästa plats och skulle göra det så mycket bättre än min hackkyckling Xhaka.  

 

Bild för Andreas Näsström

David Luiz är en jädra sopa varannan match. Jag gillar honom som person och de positiva kvaliteter han har. Men mina nerver klarar inte den typen av spelare. Han är det som Mustafi gjorde och blev hatad för av många fast upphöjt i kvadrat. Mustafi var si och så länge men fick kanske lite oförtjänt med skit. Luiz.. Nej, det känns inte vettigt. Vi har flera mittförsvarare så inte heller som backup kan jag motivera det

Bild för Ulf Åkermark

Får tro att dom gör två tre bra nyförvärv och att spelarna blir bättre än denna säsong. Tyvärr får vi inte se ett sånt försvar när Adams styrde. 

Bild för Joffe Auba

Bedrövligt! En föredetting o ratad Chelsea spelare duger åt oss. För övrigt så är Mustafi klasser bättre än Luiz!!

Invincibles!!

Bild för Sral

Vi är flera som pratar om att vi saknar stabila och rutinerade spelare, sådana som gör 7/10-matcher. Vi kommer knappast storhandla i sommar, så jag funderar lite på vad vi har som skulle passa in där. Är Elneny värd en till chans i Arsenal? Ingen spektakulär spelare, men knappast några stora misstag heller, och han orkar springa hur mycket som helst. Som Blåvitt-fan minns jag t ex Håkan Mild med stor värme...