Medlemmar: 3180 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Edu och Arteta har lagt upp planerna för framtiden.

Edu kommenterar kontraktsförlängningarna

tor 25 jun 2020 kl 00:11

David Luiz, Pablo Mari och Cedric Soares skrev på nya kontrakt. Dani Ceballos stannar säsongen ut. Edu är nöjd.

Sen igår kväll meddelade Arsenal att David Luiz skrivit på ett nytt ettårskontrakt, att både Cedric Soares och Pablo Mari signat permanenta kontrakt som sägs vara på fyra år och att Dani Ceballos kommer spela klart säsongen med The Gunners.
Sportchefen Edu sade så här om kontraktsförlängningarna:
- Jag är verkligen nöjd att vi har de här spelarna i truppen framöver. De har varit en del av den långsiktiga plan som jag och Mikel har satt. De ger vår trupp rätt balans.

Om spelarna specifikt säger den gamle brassemittfältaren:
- David är verkligen viktig för oss. Han har spelat de flesta av våra matcher den här säsongen och är viktig för laget. Hans passningsspel, hans snack med spelarna, både på och utanför planen. Han hjälper alla.
- När det gäller Pablo är vi verkligen besvikna att han blev skadad mot Manchester City. Ända sedan Mikel kom hit har han frågat efter vänsterfotad mittback. Vi har verkligen varit nöjda med Pablo, hans uppförande, sättet han tränar, hans kvalitet och hans mentalitet. Vi är väldigt nöjda att han kommer vara här framöver.
- Cedric kommer bli en viktig spelare. Han har haft otur med skador, men är snart redo för spel och han ger oss kvalitet på högerbackspositionen.

Kommentarer

Bild för Joacim Nyberg

gå in o läs på arseblog om vad han tycker om Raul och edus härliga jobb bakom kulisserna. Många frågetecken kring hur dom här dealerna gått till

Bild för Sral

Det finns ju starka frågetecken kring vår rekrytering. Jag brukar också läsa arseblog och framförallt lyssna på arsecast, och jag har fortfarande svårt att släppa att Mislintat fick gå. Det är precis vad vi hade behövt, någon som hittar fynd. 

Men det säger också en del om att det knappast kommer bli många värvningar i sommar. Just Luiz tycker jag att det var helt okej att vi förlängde med ett år, ser hellre andra, typ Sokratis, Mustafi och Mkhitaryan som går före honom i så fall. Luiz har rutin och ledaregenskaper som uppenbarligen är väldigt uppskattade och som kommer att behövas. Saliba måste ges tid och möjlighet att växa in i PL och Arsenal.

Bild för George Adams
Sral wrote:

Det finns ju starka frågetecken kring vår rekrytering. Jag brukar också läsa arseblog och framförallt lyssna på arsecast, och jag har fortfarande svårt att släppa att Mislintat fick gå. Det är precis vad vi hade behövt, någon som hittar fynd. 

Men det säger också en del om att det knappast kommer bli många värvningar i sommar. Just Luiz tycker jag att det var helt okej att vi förlängde med ett år, ser hellre andra, typ Sokratis, Mustafi och Mkhitaryan som går före honom i så fall. Luiz har rutin och ledaregenskaper som uppenbarligen är väldigt uppskattade och som kommer att behövas. Saliba måste ges tid och möjlighet att växa in i PL och Arsenal.

Katastrof att han lämnade, och han verkar ju vara starkt kritisk hur vissa saker i klubben sköts. En själsbroder!

 

Give us our Arsenal back. Kroenke Out!

Bild för Joacim Nyberg

Ja det va ett riktigt tapp att han fick lämna! Borde vart raul som drog! Mislintat har ju uttalar sig lite nu och han e inte imponerad av hur klubben sköts nu. Vi har en uppsättning som en klubb som bara gör mkt stora affärer men vi har knappt inga cash. Nej jag hoppas faktiskt Raul försvinner framöver 

Bild för Sral

Raul har en hel del att svara för helt klart. Att laget är så dåligt byggt är hans ansvar. 

Bild för Joacim Nyberg

Ja verkligen! Där kan vi snacka om att missköta sitt jobb! han som stod o snacka att spelare inte skulle springa ner sina kontrakt mer o la la la.. exakt samma sits nu igen med özil och Auba o saka. men Han på arseblog e bra tycker jag gillar han starkt. har inte lyssnat på podden men det ska jag ta o testa 

Bild för Sral

Podden är grymt bra. Två gånger i veckan kommer det avsnitt, på fredagar har han gäster och efter matcherna kör han arsecast extra, ihop med gunnerblog. 

Bild för Sral

Andra Arsenal-poddar jag gillar och lyssnar mycket på är Arsenal Vision podcast (Clive är bäst!) och Handbrake off med Lee Dixon(!), Amy Lawrence och Gunnerblog bland annat. 

Bild för Joacim Nyberg

Nice! Ska ta o testa dom! Tack för tips :)