Medlemmar: 6338 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Edu och Arteta har lagt upp planerna för framtiden.

Edu kommenterar kontraktsförlängningarna

tor 25 jun 2020 kl 00:11

David Luiz, Pablo Mari och Cedric Soares skrev på nya kontrakt. Dani Ceballos stannar säsongen ut. Edu är nöjd.

Sen igår kväll meddelade Arsenal att David Luiz skrivit på ett nytt ettårskontrakt, att både Cedric Soares och Pablo Mari signat permanenta kontrakt som sägs vara på fyra år och att Dani Ceballos kommer spela klart säsongen med The Gunners.
Sportchefen Edu sade så här om kontraktsförlängningarna:
- Jag är verkligen nöjd att vi har de här spelarna i truppen framöver. De har varit en del av den långsiktiga plan som jag och Mikel har satt. De ger vår trupp rätt balans.

Om spelarna specifikt säger den gamle brassemittfältaren:
- David är verkligen viktig för oss. Han har spelat de flesta av våra matcher den här säsongen och är viktig för laget. Hans passningsspel, hans snack med spelarna, både på och utanför planen. Han hjälper alla.
- När det gäller Pablo är vi verkligen besvikna att han blev skadad mot Manchester City. Ända sedan Mikel kom hit har han frågat efter vänsterfotad mittback. Vi har verkligen varit nöjda med Pablo, hans uppförande, sättet han tränar, hans kvalitet och hans mentalitet. Vi är väldigt nöjda att han kommer vara här framöver.
- Cedric kommer bli en viktig spelare. Han har haft otur med skador, men är snart redo för spel och han ger oss kvalitet på högerbackspositionen.