Medlemmar: 6089 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Den talangfulle Balogun ser ut att spela vidare i en annan klubb.

Balogun på väg att lämna Arsenal

mån 29 jun 2020 kl 13:01

Han är en av klubbens mest lovande unga spelare. Nu kommer dock rapporter om att Folarin Balogun är på väg att lämna Arsenal.

Det är David Ornstein på The Athletic som skriver att Folarin Balogun är på väg bort. Den unge anfallaren skrev på sitt första proffskontrakt med klubben i februari 2019, ett avtal som sträcker sig till nästa sommar.
Men ännu har den 18-årige strikern inte fått chansen att visa upp sig i A-laget.
Han har dock öst in mål i ungdomslagen.

Nu verkar det som att Balogun har bestämt sig för att hans fotbollskarriär ska fortsätta någon annanstans. I januari nobbade The Gunners ett bud från Brentford på £5 miljoner. Nu när ett nytt kontrakt skulle förhandlas fram har Balogun inte velat skriva på. Därför talar mycket för Arsenal säljer honom i sommar.
Det ska finnas intresse för anfallaren från en rad europeiska klubbar.