Medlemmar: 8780 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Auba ville inte säga så mycket om framtiden efter matchen.

Auba om framtiden: "Vi får se"

tor 2 jul 2020 kl 00:24

Bukayo Saka kritade på nytt kontrakt idag. Nu vill Arsenalfansen att Pierre-Emerick Aubameyang hakar på.

Pierre-Emerick Aubameyang hade en fin kväll mot Norwich. Två mål och snabbaste Arsenalspelare till 50 mål.
Efter 4-0-segern fick anfallaren frågor om framtiden - som han alltid får när han intervjuas.
Kontraktet går ut nästa sommar.
Men blir han kvar i norra London?
Gör han som Bukayo Saka och signar?
- Jag är verkligen glad att Bukayo har "signed da thing". Vi får se vad som händer. Vi pratar med klubben. Först och främst är jag fokuserad på matcherna och slutet av säsongen. Sen får vi se.

Mikel Arteta pratade om Auba efter matchen och lät positiv till att målkungen blir kvar i klubben.
- Det han har uppnått idag, att göra 50 mål ... för den här fotbollsklubben, säger allt om hans mentalitet och sättet han jobbar varje dag på sina avslut, och att hjälpa laget. Han vill bli bättre och bättre varje dag, så förhoppningsvis kan vi behålla honom här för en längre tid.
- En spelare som gjort så många mål som han gjort på så kort tid säger allt om hur viktig han är för oss. Vi behöver spelare som kan göra skillnad i varje moment i spelet var tredje dag, i olika turneringar och det är ett stort test för honom. Han har gjort det i olika klubbar. Han är villig att stanna hos oss och är trivs väldigt bra där han är och kan se vad vi försöker göra. Förhoppningsvis kan han förbättra vissa delar i sitt spela som jag tycker han kan bli bättre på. Vi pushar honom till det varje dag. Jag är positiv till att vi kan behålla honom här för många år framöver, men saker måste göra framsteg.