Medlemmar: 3787 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Auba är fortsatt i topp bland Arsenalspelarna i Fantasy PL.

Så är läget i Arsenal Swedens Fantasy-PL

ons 8 jul 2020 kl 21:22

Äntligen är Arsenal Swedens Fantasy-liga tillbaka, det känns som en livstid sen som vi senast pratade om det. Mycket har hänt med världen sen dess.

Arsenal, som inledde återstarten minst sagt haltande, vände på skutan och har tre raka segrar i bagaget efter dom inledande förlusterna mot City och Brighton. Europa League ser åter igen att vara inom räckhåll om man lyckas avsluta säsongen bra trots ett ganska tufft schema. Ett lag som definitivt hade checkat ut för semester är mitt Jönsoborgs AIS vart återstart har varit minst sagt tveksam. Men en 541:a plats är ju en placering med som man säger.

Nån det däremot gick väldigt mycket bättre för i juni är Anton Wester och hans FC Antz1lla som fick ihop 289 poäng och med det var han bästa poängplockare, på andraplatsen hittar vi Backstreet BOIS som drog in 282 poäng och två poäng bakom det på tredjeplatsen så finner vi Bafana Bafana med 280 poäng.

I topp när vi går in på målrakan hittar vi även där FC Antz1lla med 1976 intjänade poäng, endast två poäng bakom finner vi Niklas Eriksson och hans Mudbay med 1974 poäng medans Gustaf Simonsson och hans Backstreet BOIS placerar sig på tredjeplatsen med 1969 poäng.

I spelarnas poängliga så har Kevin De Bruyne en knapp ledning över Mo Salah, på delad tredjeplats bakom hittar vi en duo av Liverpool-spelarna Trent Alexander-Arnold och Sadio Mané.
Bäst I Arsenal är såklart Pierre-Emerick Aubameyang som ligger på femteplats i totalen, som andra bäst i Arsenal hittar vi Bernd Leno med Nicolas Pepe bakom sig på tredjeplatsen.

Jag önskar er lycka till i säsongens sista matcher!