Medlemmar: 3787 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Mikel Arteta gillar Kieran Tierneys stil - både på träning och match.

Tierney var för hård på träningarna

lör 11 jul 2020 kl 14:55

Kieran Tierney körde stenhårt på träningarna. Då reagerade lagkamraterna. Men under Mikel Artetas ledning gillas inställningen.

Det är ESPN som rapporterar att Kieran Tierney sätt att träna inledningsvis skapade förvirring på Colney när han anslöt för Celtic förra sommaren. Vänsterbacken är skolad att träna som man spelar.
Och kom till norra London med inställningen vilket medförde en del märklig situationer.
Skottens lagkamrater ska ha reagerat på hur hårt 23-årigen körde.

Tierney ska ha ombetts att lugna ner sig. Sajten skriver att spelarna var vana vid mycket lugnare träningar. Både under Unai Emery och Arsene Wengers ledning.
Allt har dock förändrats under Mikel Artetas ledning. Spanjoren välkomnar hårda träningar.
Efter omstarten har Tierney, efter säsongens skador, varit given i Artetas lag och flera gånger har Arsenaltränaren lovordat vänsterbacken.
- Hans vilja, inställning och engagemang är fantastiskt. Han kommer att ge oss något extra, sa Arteta tidigare under sommaren.

Kommentarer

Bild för Jonny Olander

Skönt att det är någon som tar i på träningarna. 

Bild för Jonas Eriksson

Kaptensmaterial. 

 

Bild för Byarum

Egentligen ganska skrämmande,,, och då menar jag inte Tierneys inställning. 

Bosse

Bild för Jonas Eriksson
Byarum wrote:

Egentligen ganska skrämmande,,, och då menar jag inte Tierneys inställning. 

 

Ja visst är det. Tydligt att det finns en orsak till vårt rykte om att vara bekväma Arsenal.

Och att det man trott sig se faktiskt stämmer. Jag tror utan att överdriva att vi är laget med sämst fysik i hela ligan. 

 

Bild för Ulf Henningsson

Skall vara tufft på träningsrna(inom gränser självklart). Måste få igång vinnarmentaliteten i truppen och då kan man inte "hålla" igen på träningarna:som man tränar,spelar man. Enkelt.

Bild för David Pearson

Det är ju skamligt att spelarna inte tog i på träningarna under Emery och Wenger och att de verkade vilja ha det så. Vilken tur nu att vi har en tränare som vill att man kämpar på träningarna och en Tierney som vill framåt. Tierney är redan nu en favoritspelare och när Auba lämnar som kapten hoppas jag verkligen att Tierney tar kaptensbindeln. Vilken förebild!  

Bild för George Adams

För bara något år sedan tyckte folk här att jag var helt ute och cyklade när jag föreslog att vi skulle försöka värva någon bra Skotte eller Irländare, för att just få lite klassisk inställning...

Give us our Arsenal back. Kroenke Out!