Medlemmar: 5171 st.
Visa menyn

Foto: Privat

Kommer vi få se publik på arenorna nästa säsong?

Möjligt med supportrar på arenan nästa säsong

mån 13 jul 2020 kl 19:15

Storbritanniens regering ser över riktlinjerna som gäller för folksamlingar vilket kan öppna upp möjligheten att tillåta publik på matcher under kommande säsong. Inför detta har Arsenal tagit kontakt med supporterklubbarna för att samla in åsikter, synpunkter och förslag. Läs mer om hur du kan bidra.

Arsenal har skickat ut ett mejl till supporterklubbarna för att samla in tankar och åsikter kring möjligheten att öppna upp för supportrar på matcherna igen. Dels handlar frågorna om tilldelning av biljetter men också hur det skulle gå till rent praktiskt inne på arenan. Vi vill därför passa på att skicka vidare dessa frågor till våra medlemmar och sammanställa våra svar att skicka till klubben.

Kommentera gärna med era tankar och åsikter här nedanför innan fredagen den 17 juli. 

Gällande tilldelning av biljetter resonerar styrelsen som så att ifall möjligheten finns och det är tillåtet att resa in i England så vill vi ha möjlighet att få biljetter tilldelat till supporterklubben. 

  • Skulle du vara bekväm med att uppge hälsotillstånd inför en match? 
  • Skulle du vara bekväm med utspridda platser?
  • Hur kan man på ett säkert sätt undvika köbildning vid t ex entréer?
  • Har du några andra förslag, tankar eller åsikter gällande att tillåta begränsat antal supportrar på arenan?