Medlemmar: 3858 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Roligare än Alexandre Lacazettes 1-0-mål blev det inte i derbyt.

Podcast 376: Bortaderby och Europa League

mån 13 jul 2020 kl 19:14

Podden är åter och pratar om bortaderbyt samt en del om Europa League.

Lars Lundstedt och Indra Kullenberg pratar en del om derbyt och även en del om hur CAS friande av Manchester City påverkar våra chanser till spel i Europa nästa säsong.

Lyssna på podden här på sidan eller hitta den där andra poddar finns. 

Kommentarer

Bild för Bo Ehlde

Förstår inte att Indra Kullenberg varken vill eller vågar såga vår "baby Pepe" !!!!  Det är ju andra som får veta att de lever, tänk själv: 850 miljoner för denna veka 25 åring som Vi trodde skulle göra skillnad framåt - måste vara en av klubbens sämsta och defintivt dyraste missräkningar. Jag hoppas fortfarande på honom, men det ser ju väldigt mörkt ut........      Saka , Willock , Nelson m.fl har ju inte kostat många pund - bara utbildningspengar, och för 850 miljonter borde Vi fått en världspelare , men vissa slipper tydligen att få kritik...........