Medlemmar: 6125 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det här är det närmaste spel Özil varit sen omstarten.

Inga nya skador inför Liverpool

tis 14 jul 2020 kl 12:21

Liverpool hemma på onsdag kväll. Då meddelar Arsenal att man inte har några nya skador.

Det ska bli intressant att se hur Mikel Arteta väljer att matcha truppen i veckan med tanke på det ytterst tuffa spelschemat. Efter derbyförlusten mot Tottenham och att Manchester City får spela Champions League nästa säsong är Arsenals chanser att nå Europa via Premier League väldigt små.
Kanske då att spanjoren vilar spelare mot Pool för att gå all in på FA-cupen - där Gunners lirar semifinal på lördag mot Manchester City på Wembley.

Men Liverpool först. Klart sedan innan är att Bernd Leno, Pablo Mari, Calum Chambers och Gabriel Martinelli kommer missa matchen på grund av skador. Eddie Nketiah är avstängd.
Mesut Özils ryggproblem är inte lösta och när Arteta fick frågan vad som händer med honom efter derbyt i söndags svarade han:
- Han är fortfarande i samma position som förra veckan och veckan innan det och vi har sagt att vi kommer lösa allt internt. Jag har inget att säga.

Arteta har inte spelat Özil alls sedan omstarten. Det är lite samma läge med Matteo Guendouzi. Fransmannen har inte lirat, eller ens varit med i truppen, efter förlusten i Brighton.
Inget verkar tyda på att de är aktuella för spel mer den här säsongen.