Medlemmar: 8706 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Vilket är ditt bästa finalminne?

Ditt första finalminne

ons 22 jul 2020 kl 18:04

Har du ett speciellt minne från din första final som du vill dela med dig av? Arsenal är på jakt efter roliga, unika, spännande och härliga historier från tidigare finaler. Läs mer om hur du kan bidra.

Inför cupfinalen mot Chelsea planerar Arsenal att sätta ihop en film med supportrarnas första finalminnen. Därför vänder de sig nu till supportergrupperna för att samla in historier från hela världen.

De är på jakt efter unika berättelser om era egna första finalminnen som kan ha skett så tidigt som 1950 fram till idag. De är på jakt efter spännande historier som är knutna till själva dagen - gick du med någon speciell person, finns det en historia kring hur du fick tag på biljetterna, vad hände på matchen, fastnade du för någon speciell sekvens eller spelare?

Det kan handla om i princip vad som helst men det viktigaste är att det finns färgbilder, allra helst filmklipp, från dagen i fråga.

Vill du bidra? Mejla din historia och berätta vilket filmmaterial/vilka bilder som du har från dagen till malin.hagg@arsenal.se senast på fredag 24 juli.