Medlemmar: 5171 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Auba blev bäste Arsenalspelare i fantasyn.

Så slutade Arsenal Swedens Fantasy-PL

ons 29 jul 2020 kl 16:03

Så var denna speciella Premier League-säsong färdigspelad och med det också säsongens Fantasy-liga!

Ur Arsenal-ögon får man väl säga att det var en säsong som aldrig riktigt kom igång, trots en lovande start med två segrar så blev det ganska snart ganska tydligt att det skulle bli en kämpig säsong, att laget fick en uppryckning när Mikel Arteta tog över glädjer men tyvärr kunde laget inte hålla i det momentum som skapats. Men att Mikel Arteta verkar vara rätt man att leda Arsenal framåt ger optimism för framtiden. Och just det, Liverpool vann visst ligan.

Som vanligt får man väl säga så lyckades inte riktigt mitt bidrag till Arsenal Swedens Fantasy-liga, Jönsoborgs AIS rosa marknaden, mitt motto under säsongen verkar ha varit att komma in sent på en formspelare (Pukki! Antonio!) för att se dom falla tillbaka i glömska ganska fort. Men med det som Arsenal-fan välkända begreppet “Det finns alltid nästa säsong” så går vi vidare.

Bästa fantasy-tränare i juli var Måns Sörman och hans Joga Månsito som samlade ihop 447 poäng under månaden, på andra plats hittar vi Nalah Mila FC med 439 poäng följt av Nilsegossensbadboys på tredjeplatsen med 436 poäng.

Striden för slutsegern i Arsenal Swedens Fantasy-liga blev dramatisk och till slut var det bara 4 poäng som skiljde dom tre främsta åt.

På tredje plats kom Fasterthantheo med Simon Dahlberg på 2387 poäng. Två poäng upp på andraplatsen hittar vi Johan Hjalmarsson med Gooners FC med 2389 poäng. Men, som segrare med 2390 intjänade poäng finner vi Kristoffer Sundin med hans lag KeunaiEmery! Väldigt fin spurt av samtliga som alla låg utanför pallplats när vi summerade efter juni månad.

Manchester Citys assistgeni Kevin De Bruyne vinner väntat spelarnas poängliga framför Liverpool-duon Mo Salah och Sadio Mané. Bäste Arsenal-spelare hittar vi på sjätteplats i totalen och såklart är det Pierre-Emerick Aubameyang. Andra bäste Arsenal-spelare blev Alexandre Lacazette som tog sig förbi skadade Bernd Leno som höll sig kvar på pallen med en tredjeplats.

Stort Tack till alla som varit med och spelat under denna speciella säsong och ett stort grattis till Kristoffer Sundin till segern!. Vi hörs igen om ett litet tag när nästa säsong knackar på dörren. Tills dess, må gott och COYG!