Medlemmar: 8531 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Trabzonspor är intresserade av Mohamed Elneny.

Elneny kan stanna i Turkiet

tis 4 aug 2020 kl 12:34

Det verkar inte bli någon fortsättning i Besiktas, men Mohamed Elneny kan ändå bli kvar i Turkiet. Trabzonspor sägs vara sugna att värva mittfältaren.

Mohamed Elneny har spenderat säsongen på lån i Besiktas där mittfältaren var med och blev ligatrea. Egyptiern spelade 36 matcher för Istanbulklubben, men det har rapporterats om uteblivna löner och en fortsättning verkar inte vara aktuell.
Nu kan Elneny bli kvar i Turkiet ändå.
För enligt mediarapporter vill Trabzonspor värva 28-åringen.

Nye tränaren Eddie Newton har identifierat Elneny som ett bra nyförvärv inför den kommande säsongen. Mittfältaren har bara ett år kvar på sitt kontrakt med The Gunners. Enligt sajten har Arsenal börjat förhandla med Trabzonspor om ett lån.