Medlemmar: 6215 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Blir det Spanien nästa för Guendouzi?

Emery vill ha Guendouzi till Villarreal

tis 4 aug 2020 kl 21:51

Petad av Mikel Arteta, men förre önskad av förre Arsenaltränaren Unai Emery. Matteo Guendouzi kan vara på väg till Villarreal.

Matteo Guendouzi har inte spelat en minut efter bråket med Neal Maupay i Brighton. Arsenaltränaren Mikel Arteta visade tydligt vad han tyckte om fransmannens attityd i de elva resterande matcherna av säsongen. Mittfältaren var inte med i matchtruppen i en enda av dem och allt tyder på att han kommer lämna klubben i sommar.

Och det lär inte saknas intresse för den 21-årige talangen. Nu kommer uppgifter från Spanien att den förre Arsenaltränaren Unai Emery, som tagit över Villarreal, vill plocka honom till klubben.
Diskussioner mellan klubbarna pågår och det snackas om ett lån för nästa säsong med option på köp.
Men även Barcelona har ett starkt intresse för Guendouzi och sportchefen Eric Abidal ser sin landsman som ett bra köp. Enligt Footmercato har Barca redan fått flera bud nobbade av Arsenal och man har även försökt slänga med spelare som Vidal och Rakitic i dealen.