Medlemmar: 3917 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Flyttar Torreira tillbaka till Italien?

Torreria på väg tillbaka till Italien

lör 8 aug 2020 kl 10:45

Han värvades från Sampdoria. Nu kan Lucas Torreira vara på väg tillbaka till Italien. Milan är intresserade.

Lucas Torreira har en inte helt enkel säsong bakom sig. Minskad speltid och sen kom skadan borta mot Portsmouth. När mittfältaren väl var tillbaka efter Coronaavbrottet fick han mest nöja sig med inhopp.
Nu skriver Telegraph att Torreira kan vara på väg tillbaka till Italien. Uruguayanen kom till Arsenal från Sampdoria sommaren 2018. Ny tänkbar klubbadress är AC Milan.
Även Fiorentina sägs vara intresserade.

Tidningen skriver att The Gunners är öppna för att sälja Torreira i sommar för att få in pengar till andra nyförvärv. Hans kontrakt med klubben sträcker sig till 2023 och han säger själv att han behöver kontinuerlig speltid framöver.
- Förra säsongen spelade jag kontinuerligt, den här inte så mycket. Jag har tappat kontinuiteten och självförtroendet vilket jag inte gillar. Vid den här ålder behöver jag spela så jag får chansen i landslaget. Transferrykten? Jag vet ingenting just nu. Jag behöver vila för det har varit en lång säsong, jag har varit skadad och sen kom Coronaviruset.