Medlemmar: 4799 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal

Kommer AMN lämna Arsenal i det här transferfönstret?

Engelskt och tyskt intresse för AMN

tis 11 aug 2020 kl 10:25

Hur ser egentligen framtiden ut för Ainsley Maitland-Niles? Sky rapporterar nu att flera engelska och tyska klubbar är intresserade.

Det var knappt en månad sedan som David Ornstein rapporterade på The Athletic att Ainsley Maitland-Niles hade bestämt sig för att lämna Arsenal efter säsongen. 22-åringen är ute efter mer regelbunden speltid och ville söka sig vidare för att få det.
Då dröjde det inte länge innan Mikel Arteta hyllade AMN och sade att hans framtid visst var i klubben.
Och i slutet av förra säsongen fick engelsmannen bra med speltid. Han spelade bland annat från start både i FA-cupsemin och FA-cupfinalen.

Det har sipprat ut att Brighton är sugna på att värva Maitland-Niles, som varit i Arsenal i hela sitt liv bortsett från en säsong på lån i Ipswich Town. I helgen surrades det som att Tottenham också ville värva AMN.
Nu skriver Sky att det finns intresse från två engelska klubbar och en tysk som alla förbereder bud. Sky nämner dock inte vilka klubbar det är som är intresserade.
Det har ryktats om att Arsenal är beredda på att sälja Maitland-Niles i sommar för att få in cash till andra värvningar.