Medlemmar: 5432 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Får vi se Gabriel i Arsenaltröjan nästa säsong?

Arsenal närmar sig Gabriel-deal

tis 18 aug 2020 kl 16:25

Arsenal sägs ha lagt ett bud på £22 miljoner. Nu hoppas The Gunners kunna locka över Gabriel Magalhaes från Lille.

Flera engelska medier skriver idag att Arsenal lagt ett bud på £22 miljoner på Lilles Gabriel Magalhaes. Enligt James Olley hoppas klubben kunna ro i land affären och det har under den senaste veckan snackats om att brassemittbacken själv vill till norra London.

Nu är dock inte Arsenal ensamma i jakten på den 22-årige Gabriel. Även Everton, Napoli och Manchester United sägs vara intresserade.
Lilles president Gerard Lopez har tidigare sagt till Sky:
- Gabriel är en av de spelarna som vi tillåter lämna oss den här sommaren. Han har bett om det och vill prova något annat. Vi har tydligt sagt till honom vilka förväntningar vi har, vi har snackat med ett antal klubbar och våra förväntningar har mötts av flera klubbar så vi har gett honom tid att bestämma sig. Beslutet är upp till honom.