Medlemmar: 6115 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Edu önskar Freddie lycka till framöver.

Edu: "Han är redo att ta nästa steg"

lör 22 aug 2020 kl 20:43

De har spelat ihop och jobbat ihop vid sidan av planen i Arsenal. Edu säger efter Freddies beslut att han är ledsen att han lämnar klubben.

Fredrik Ljungberg meddelade under dagen att han lämnar sin roll som assisterande tränare för Arsenal.
Edu säger så här om beslutet till Arsenal.com:
- Jag är lite ledsen för, som alla vet, är vi nära vänner. Vi spelade fotboll tillsammans och sedan hade vi chansen att jobba ihop utanför planen också. Jag kommer ihåg den fantastiska tid vi hade tillsammans och jag nämner alltid honom för han var den första som bjöd in mig till middag. Jag kommer ihåg "Fred" med sin hatt, sitt hår, sin stil. Ibland tittade folk och sade "Han är en tokig kille", men han var helt tvärtom. Han behandlade mig som en nära vän och vi byggde upp en väldigt fin relation.

Om Ljungbergs framtid - där det förmodligen ligger en huvudtränarroll någonstans i potten - säger Edu:
- Jag kommer att följa hans framtid för jag vill se honom lyckas. Han förtjänar det. Han är redo att ta nästa steg och jag kommer alltid att följa och stötta honom så mycket jag kan.