Medlemmar: 5432 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Imorgon kommer Gabriel skriva på för Arsenal enligt mediauppgifter.

Gabriel klar - skriver på imorgon

sön 23 aug 2020 kl 12:57

Fler och fler skriver nu att Gabriel Magalhaes kommer till London för att skriva på för Arsenal. Kontraktet ska vara på fem år.

Det verkar som att transfersagan runt Gabriel Magalhaes är på väg att gå in på sitt sista kapitel. Fler och fler rapporterar nu att övergången från Lille och det personliga kontraktet är färdigförhandlat och klart.
Den 22-årige brassen förväntas flyga till London imorgon måndag för att skriva på ett femårskontrakt med Arsenal.

Arsenal ska ha kämpat med Napoli och Everton om mittbackens signatur. Det har också snackats om att Manchester United kommit in sent i processen och erbjudit bättre villkor för Gabriel, men han ska nu ha bestämt sig för att Mikel Artetas projekt i norra London är det bästa alternativet.
Det blandas och ges lite i rapporterna om övergångssumman, men någonstans runt 30 miljoner Euro.

Charles Watts skriver idag på Goal.com att det finns praktiska problem inför att övergången ska kunna slutföras. I och med att Gabriel reser från Frankrike till England ska ha sättas i karantän i 14 dagar när han kommer fram.