Medlemmar: 7228 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Enligt David Ornstein började svenske Andreas Georgeson jobba för Arsenal igår.

Ornstein: Georgson började igår

sön 23 aug 2020 kl 20:45

Det verkar inte bara vara ett rykte. David Ornstein skriver nu att Andreas Georgson började jobba i Arsenal igår.

Det var Evening Standard som först kom med uppgifterna att svenske Andreas Georgson, som varit 14 år i Malmö FF:s organisation, är aktuell för Arsenal. Mikel Arteta vill förstärka ledarteamet med Georgson som jobbat för Brentford som ansvarig för fasta situationer och individuell utveckling.
ES skrev dock att det var "early stages". Ingenting var klart.

Sedan dröjde det inte länge innan Brentfordkontot Griffin Park Grapevine skrev på Twitter man hade uppgifter på att han redan lämnat klubben. Kort därefter så skrev David Ornstein på The Athletic att Georgson började jobba för Arsenal igår.
Arsenal har själva inte sagt något.

Ornstein skriver också att Arsenals målvaktstränare Sal Bibbo har lämnat klubben.