Medlemmar: 8510 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Får vi se Dennis Bergkamp i en tränarrol i Arsenal i höst?

Är Bergkamp på väg tillbaka?

mån 24 aug 2020 kl 12:06

Är Dennis Bergkamp på väg tillbaka till Arsenal? Det snackas om att Mikel Arteta vill plocka in holländaren till sitt tränarteam.

Det händer grejer bakom kulisserna på Colney. I helgen meddelade Fredrik Ljungberg att han lämnar sin roll som assisterande och igår skrev David Ornstein att målvaktstränaren Sal Bibbo inte heller är kvar.
Men Andreas Georgson, som jobbat 14 år i Malmö FF, har anslutit från Brentford.
Och det verkar som att Mikel Arteta är sugen på att stärka upp sin ledarstab ännu mer.

The Sun skriver nu att spanjoren vill plocka in den förre storspelaren Dennis Bergkamp. Holländaren har jobbat i Ajax efter att den aktiva karriären tog slut 2006. Men de senaste åren har han bara coachat på ideell basis i Amsterdamklubben Almere City.
51-åringen har själv uttryckt sin vilja att komma tillbaka till fotbollen och Arsenal.
- Jag är verkligen intresserad av Arteta och hur det går för honom för det finns tecken på att han vill förändra filosofin. När tiden är inne så skulle jag vilja komma tillbaka och ha en roll någonstans. Det vore perfekt om det var i Arsenal. Jag var där i elva år och har en bra känsla med klubben.

Journalisten Mark Irwin skriver att Arteta ville plocka in en före detta spelare och funderade på Santi Cazorla. Men efter att mittfältaren lämnade Villarreal så skrev han på för Al Sadd i Qatar för att spela vidare.