Medlemmar: 5990 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

AMN sägs vara väldigt nära en övergång till Wolves.

Maitland-Niles nära Wolves-flytt

mån 24 aug 2020 kl 15:53

Ainsley Maitland-Niles till Wolves? Ja, det verkar troligt efter att Sky rapporterar att mittfältaren är nära att skriva på ett fyraårskontrakt.

Det verkar som att Ainsley Maitland-Niles kommer lämna Arsenal i sommar. 22-åringen ville för några månader sedan ha en ny utmaning med mer speltid. Men så fick han lira en del i slutet av säsongen under Mikel Artetas ledning och det kändes lite som att vinden vänt och att han kunde bli kvar i klubben.
De senaste dagarna har det dock ryktats om att The Gunners är villiga att lyssna på bud för AMN och att han kan komma att lämna trots allt.
Och så ser det ut att bli.

Sky rapporterar nu att mittfältaren, som mest lirat wingback, är nära att skriva på ett fyraårsavtal med Wolves. Nuno Espirito Santo vill stärka upp både mittfältet och backsbesättningen och ser då Maitland-Niles som en perfekt värvning. Han har tre år kvar på sitt kontrakt med Arsenal, men rapporter säger att man är beredda att låta honom gå för runt £20 miljoner.