Medlemmar: 6338 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Är Bellerin påväg bort från Arsenal?

Bellerin till PSG?

tis 25 aug 2020 kl 01:19

Bellerin har fått konkurrens om högerbacksplatsen - och nu kan spanjoren vara på väg bort. Enligt rykten jagar PSG 25-åringens signatur.

Paris Saint-Germain ska var ute efter en ny högerback till nästa säsong. Efter att Thomas Meunier lämnat för Borussia Dortmund tidigare under sommaren står Thilo Kehrer som enda alternativet på högerbackspositionen.

Enligt den trovärdiga journalisten Mohamed Bouhafsi, på franska nyhetskanalen RMC Sport, ska PSG undersöka flera alternativ. Ett av namnen som nämns är Hector Bellerin från Arsenal. Enligt rapporter ska spelaren ha blivit erbjuden till PSG, men det är fortsatt oklart om det är spelarens agent eller Arsenal själva som erbjudit spelaren till den franska storklubben.

Enligt tidigare nämnda nyhetskanalen finns det en stor möjlighet att den spanska högerbacken lämnar Arsenal under sommaren för nya äventyr. Tidigare har även Juventus visat intresse för spelaren.