Medlemmar: 8509 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

I vilken klubb spelar AMN i höst?

Arsenal nobbar bud på Maitland-Niles

ons 26 aug 2020 kl 13:59

Ainsley Maitland-Niles är på väg bort från Arsenal. Igår ska klubben ha nobbat ett bud från Wolves.

Lite överraskande var det att Ainsley Maitland-Niles spelade från start igår när Arsenal slog MK Dons med 4-1 i säsongens första träningsmatch. 22-åringen är på väg att säljas av Arsenal och häromdagen så rapporterade Sky att en övergång till Wolverhampton Wanderers var nära.
Flera andra engelska och tyska klubbar ska också vara intresserade.

Nu skriver David Ornstein på Twitter att Wolves lade ett bud på AMN igår. Budet ska ha varit på under £20 miljoner och Arsenal ska ha sagt nej. The Gunners vill ha mer betalt. Ornstein skriver att de tyska klubbarna förväntas lägga bud inom kort.