Medlemmar: 6218 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arteta kan slipa vidare på detaljerna idag när Arsenal träningsspelar mot QPR.

Arsenal möter QPR i träningsmatch idag

tis 1 sep 2020 kl 12:09

Försäsongen rullar vidare. Idag sägs det att Arsenal lirar träningsmatch mot QPR på London Colney.

Som uppladdningen inför Community Shield mötte Arsenal förra veckan MK Dons på bortaplan i en träningsmatch. The Gunners vann med 4-1. Den 12 september kickar Premier League igång med bortamöte med Fulham och idag ska laget spela en ny träningsmatch.
Twitterkontot Arsenal Fixture News rapporterar nu att Mikel Artetas gäng kommer att spela mot Championshiplaget Queens Park Rangers på träningsanläggningen London Colney idag.

Eftersom ett gäng spelare har åkt till sina landslag så kommer det bli en mixad elva där både A-lagsspelare och ungdomsspelare kommer att få chansen.
Det är ännu inte känt vilken tid matchen startar.

Charles Watts skrev idag på Twitter att Mikel Arteta planerar att spela två-tre träningsmatch inför ligastarten nästnästa helg. Han rapporterar också att Alex Lacazette, Willian, Mesut Özil och Nicolas Pepe idag är tillbaka på Colney för att dra igång försäsongsträningen. Dessutom ska Lillemittbacken Gabriel Magalhaes vara på plats för att testas för Covid-19. Brassens övergång är ännu inte offentliggjord, men förväntas bli det inom kort.