Medlemmar: 5378 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

David Luiz skada kan göra så att Rob Holding blir kvar i Arsenal.

David Luiz skadad - Holding stannar?

ons 9 sep 2020 kl 13:09

David Luiz uppges vara nackskadad. Därför vill Mikel Arteta behålla Rob Holding i laget.

David Ornstein rapporter på The Athletic idag att David Luiz har en nackskada och det tveksamt om brassen kommer kunna spela premiären mot Fulham på lördag. Mittbacken har inte deltagit i lagets normala träningar och nackskadan kan hålla honom borta från spel ett tag.

Detta har gjort att Mikel Arteta bestämt sig för att behålla Rob Holding. Engelsmannen var högaktuell för en utlåning till Newcastle United. Men snacket avtog förra veckan och det ryktades om att The Gunners tänkt om och ville behålla mittbacken.
Nu skriver Ornstein att så bli fallet och att 24-åringen är aktuell att starta premiären på Craven Cottage på lördag lunch.