Medlemmar: 6340 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det ser inte ut att bli någon fortsättning för Macey i Arsenal.

Macey på väg att lämna Arsenal

tor 10 sep 2020 kl 15:29

Matt Macey och Arsenal är överens. Keepern behöver lämna klubben för att få spela fotboll någon annanstans.

I en intervju med Telegraph säger Arsenals tredjemålvakt Matt Macey att det är dags att lämna klubben för att få speltid. Om det blir via ett lån eller en permanent flytt är inte klart.
- För mig handlar det om att få spela fotboll regelbundet, säger han till tidningen.
- Mitt fokus nu är att flytta så jag kan få spela matcher där jag kan få göra det. Klubben vill att jag ska spela och bli lyckosam, vart det än blir och om det blir på lån eller en permanent flytt.

Macey kom till Arsenal från Bristol Rovers 2013. Under sina sju år som Arsenalspelare har 26-åringen bara fått spela i A-laget två gånger. Tre lånesvängar har det dock blivit. 2015 till Accrington Stanley, 2017 till Luton Town och förrförra säsongen till Plymouth Argyle.
- Jag vill tillbaka till det igen (Plymouth). Det var en tuff säsong, men jag fick mycket ut av det personligen. Att vara en stor del av ett lag och ha det ansvaret på sina axlar är den typen av utmaning som jag behöver ha när jag vaknar varje morgon. Under det senaste året har jag inte haft det och det har varit oerhört frustrerande och jag har behövt hitta nya sätt att motivera mig, säger han.

Matt Maceys kontrakt med Arsenal sägs gå ut nästa sommar.