Medlemmar: 6223 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Elneny och Arteta firar segern på Craven Cottage.

Elneny: "Alla ger sitt yttersta nu"

lör 12 sep 2020 kl 19:13

Uträknad kom han tillbaka. Och har varit bra. Nu tackar Mohamed Elneny Mikel Arteta för att han fått en andra chans i Arsenal.

Utlånad till Besiktas förra säsongen. Sen kom Mohamed Elneny tillbaka till Arsenal lite i skymundan. Det var inte många som räknade med egyptiern, de flesta trodde att han skulle säljas eller lånas ut igen. Han blev av med sitt tröjnummer.
Men när The Gunners mötte MK Dons i en träningsmatch startade Elneny.
Det gjorde han även i Community Shield.
Och i dagens premiär mot Fulham.
- Jag är verkligen glad och måste tacka Mikel Arteta för chansen att få spela, säger Elneny till Arsenal.com.

Det blev en säker 3-0-seger för The Gunners på Craven Cottage. Och Elneny var bra på det centrala mittfältet tillsammans med Granit Xhaka.
- Jag vet att det inte är lätt att vara utlånad och sedan komma tillbaka till Arsenal. Jag är riktigt glad för jag har fått alla att känna att jag inte varit borta från laget. Det gör mig riktigt glad och jag måste tacka Mikel Arteta för han har fått mig att känna så. Han pratar med mig hela tiden och säger saker som "vi behöver dig i laget" och ger mig alltid bra feedback och pushar mig för att få ut det bästa från mig. Jag är verkligen glad att vara här.

Om skillnaden på Arsenal nu och när han var i klubben senast säger 28-åringen:
- Vi känner att vi är mer aggressiva. Alla vill ge 100 procent. Det är vad Arsenal saknat. För här i Arsenal har vi alltid älskat att spela fotboll men vi brydde oss inte alltid tillräckligt om vi gav 100 procent. Nu kan vi se att alla gör det. Till och med materialaren.