Medlemmar: 6067 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Runarsson och Raya är kandidater att över efter Martinez.

Raya och Runarsson Arsenalaktuella

mån 14 sep 2020 kl 11:58

Är Arsenal på väg att ersätta Emiliano Martinez med Brentfords David Raya? Eller kommer vi plocka in islänningen Alex Runarsson?

Det blev lite av ett målvaktsdrama i helgen när Emiliano Martinez inte var med i Arsenals matchtrupp till premiären mot Fulham. Argentinaren är på väg att säljas och det rapporterades på lördagskvällen att 28-åringen rest till Birmingham för att läkarundersökas inför flytten till Aston Villa.
Men sen blev det tyst.
Uppgifterna och läkarundersökning tonades ner och det sades att han var i Birmingham för att samtala med Villa. Sen kom Brighton & Hove Albion in i bilden igen.

Vid sidan av detta så letar så klart Arsenal ersättare till Martinez som förväntas göra klart med en ny klubb inom kort. Det namnet som ryktats mest om är Brentfords Davida Raya.
Enligt Teamtalk så ska The Gunners lagt ett bud på den 24-årige spanjoren.
Han har jobbat ihop med Arsenals nye målvaktstränare Inaki Cana Pavon - som håller honom högt.

En annan av Canas tidigare adepter ska också vara aktuell. Det handlar om islänningen Alex Runarsson. 2014 lämnade han Island för spel i Nordsjälland och det var där som han stötte på Cana. Sedan dess har Runarsson flyttat från Danmark. 2018 skrev 25-åringen på för franska Dijon.