Medlemmar: 6509 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsenal tackar nej till ytterligare bud på Balogun.

Arsenal nobbar bud på Balogun

tis 15 sep 2020 kl 15:56

Sheffield United vill köpa Folarin Balogun. Men Arsenal nobbar The Blades bud.

Under förra säsongen tackade Arsenal nej till Brentfords bud på anfallaren Folarin Balogun. Nu är det Sheffield United som får nobben. Enligt Daily Mail har The Blades erbjudit £3 miljoner plus add-ons för 19-åringen.
Tidningen skriver att The Gunners vill ha en paketlösning värd runt £15 miljoner.

Balogun har bara kontrakt med Arsenal den här säsongen och kan redan i januari signa ett pre-contract med en annan klubb. Den unge strikern har ännu inte debuterat i klubbens A-lag, men är väldigt lovande.
Mail skriver även att klubbar som Southampton, Brighton & Hove Albion och Milan är intresserade