Medlemmar: 5171 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Auba stannar i Arsenal fram till sommaren 2023.

Klart: Auba förlänger med Arsenal

tis 15 sep 2020 kl 17:12

Förlängningen är klar. Arsenal meddelade nyss att Pierre-Emerick Aubameyang skrivit på ett nytt kontrakt med klubben.

Det här var ingen normal kontraktsförlängning. Under hela dagen har det hintats om att det ska vara på gång. Både skyttekungen och klubben har på sina sociala medier lagt ut symboler och ändrat i sin bio.
När det sen skulle annonseras körde Arsenal.com live.

Men nu är det alltså klart. Pierre-Emerick Aubameyang har skrivit på ett nytt kontrakt med klubben - ett avtal som sägs sträcka sig till sommaren 2023. Enligt mediauppgifter lär Aubas nya lön bli £250 000 i veckan.
"I hope you are happy", sa Aubameyang på Emirates gräsmatta.
Yes, det är vi.