Medlemmar: 5171 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Auba ser fram emot nya år i norra London.

"Jag vill bli en Arsenallegendar"

tis 15 sep 2020 kl 19:30

72 mål på 111 matcher. Nu har Pierre-Emerick Aubameyang tre år till på sig att bli en av klubbens bästa målskyttar någonsin. - Jag hör hemma här, säger skyttekungen.

Pierre-Emerick Aubameyang kom till Arsenal från Borussia Dortmund i januari 2018. 31-åringen har inte gjort annat än att ösa in mål i klubben - och idag förlängde anfallaren kontraktet fram till 2023.
Och förklarade sin kärlek till klubben.
- Självklart kände jag till Arsenal innan jag kom hit. Alla vet hur speciell den här klubben är, jag har sett otroliga spelare som är passionerade. Invincibles. Jag drömmer om att vara en av dem, vara bland de bästa och stanna i hjärtana hos fansen för alltid. Jag vill bli en Arsenallegendar, precis som Thierry, Wrighty, Adams och Bergkamp. Det är för många för att nämna alla. Det är här jag hör hemma, det här är min familj, säger strikern.

Om framtiden - och vad laget kan uppnå under Mikel Artetas ledning - säger han:
- Jag tror på Arsenal. Vi kan nå stora saker tillsammans. Vi har något spännande här och jag tror att det bästa kommer att komma för Arsenal.