Medlemmar: 5171 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Emiliano Martinez tackar för sig på Instagram

Martinez: "Tack för allt"

tis 15 sep 2020 kl 22:38

Det har varit på tapeten ett tag. Och ett par timmar efter Aubas förlängning släppte Martinez ett klipp på instagram - där han säger hejdå till Arsenal.

Det började i akademin för elva år sedan. En snarig väg följde sedan med en rad olika låneperioder före Emiliano Martinez fick chansen i A-laget när Bernd Leno skadade sig. Argentinaren axlade uppgiften med bravur och hjälpte till att säkra ett FA-Cupguld och ett guld i Community Shield. Men nu har 28-åringens Arsenal-resa tagit slut. Martinez gick själv ut på sin Instagram och tackade klubben för sin tid.

- Jag hade elva år i klubben, och även om det var en tuff väg för mig, och jag led genom min tid i Arsenal är jag lycklig idag och jag försökte visa för unga målvakter att hårt jobb lönar sig. När du jobbar hårt kommer du inte vara lycklig hela tiden, du kommer vara frustrerad, dåliga tider i ditt liv. Du måste se förbi det och se ljuset i tunneln. När jag vann FA Cupen och Community Shield, såg jag en blå himel och det var dags för mig att ta nästa steg, säger Martinez.

Vilken Martinez nya klubb är nämns inte, och inget har officiellt ännu informerats. Men den nya klubben ska enligt alla journalister vara Aston Villa. Övergångssumman ska ligga på £20m.