Medlemmar: 5051 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Willian verkar trivas bra med att jobba med Mikel Arteta.

Willian hyllar Arteta: "Imponerad"

fre 18 sep 2020 kl 12:20

Nyförvärvet Willian är väldigt imponerad av Mikel Arteta. Brassen tror Arsenaltränaren kommer bli bland de bästa i världen.

Han kom på free transfer från Chelsea i somras och Mikel Arteta ser honom som en viktig del i lagbygget. I premiären mot Fulham fick Willian spela från start.
Och var bra.
Nu säger 32-åringen fina saker om sin nye tränare.
- Jag är väldigt imponerad över honom. Han är en väldigt intelligent manager. Ända sedan vi träffades första gången har jag varit väldigt imponerad över hans idéer, hur han vill spela och kontrollera matcherna. Jag tror att han framöver kommer att bli en av de bästa tränarna i Premier League och även i världen.

Han berättar också om Arsenalledningens jakt på hans signatur.
- Arteta och Edu kämpade varje dag för att jag skulle komma till Arsenal. David (Luiz) ringde mig varje dag och sa: "kom, kom, du måste komma". Han är en av mina bästa vänner inom fotbollen. Jag har känt David sedan vi var åtta år. Han är som en bror för mig.