Medlemmar: 8782 st.

Saliba spelade hela matchen för U23-laget ikväll.

90 minuter för Saliba när U23 kryssade

fre 18 sep 2020 kl 23:11

William Saliba spelade hela matchen för Arsenals U23-lag ikväll. Steve Boulds gäng kryssade borta mot Brighton & Hove Albion.

Han har inte fått någon speltid i A-laget än så länge, men nyförvärvet William Saliba fick 90 minuter ikväll med U23-laget. Steve Boulds gäng har inte vunnit den här säsongen.
Mot Brighton & Hove Albion på bortaplan blev det 2-2.

Hemmalaget tog ledningen på straff i den 34:e minuten (Jenks), men Arsenal vände. Ben Cottrell kvitterade och James Olayinka fixade ledningsmålet. Det blev dock 2-2 på The Amex Elite Football Performance Centre på sydkusten för Cashman kvitterade med 17 minuter kvar att spela.