Medlemmar: 3953 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Lacazette öppnade målskytte igen för Arsenal igår.

Arsenal förhandlar inte med Lacazette

sön 20 sep 2020 kl 13:24

Det har ryktats att Arsenal och Alex Lacazette förhandlar om ett nytt kontrakt. Men nu säger Mikel Arteta att så inte är fallet.

Det har varit en hel del transferspekulationer runt Alex Lacazette i sommar. Med två år kvar på kontraktet har det snackats om att Arsenal är redo att casha in för att finansiera andra spelarköp.
Atletico Madrid och Juventus har nämnts som tänkbara klubbar.

Men varje gång fransmannen själv pratat om läget har han hela tiden sagt att han trivs väldigt bra i klubben och vill stanna. Mikel Arteta har dessutom startat de inledande två ligamatcherna med anfallaren i startelvan.
Då kom det uppgifter på att The Gunners var redo att erbjuda 29-åringen, som gjorde sitt 50:e mål för klubben igår, ett nytt kontrakt.
Men efter matchen mot West Ham förnekade Mikel Arteta de uppgifterna.
- För tillfället har vi inte startat några förhandlingar. Vi har mycket saker kvar att göra på marknaden och just nu fokuserar vi på det.

Men han poängterade hur nöjd han är med Lacazette i laget och hans jobb.
- Han är en spelare som jag verkligen är nöjd med. Jag tycker att vi har visat mycket förtroende för honom sedan jag kom hit. Men vi kan inte stoppa spekulationerna. Vi vet att alla spelare som har mindre än två år kvar på sina kontrakt alltid kommer att pratas om.