Medlemmar: 3917 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det kan bli Spanien för Lucas Torreira.

Atletico Madrid jagar Torreira

mån 21 sep 2020 kl 11:49

Atletico Madrid vill värva Lucas Torreira från Arsenal. Men det första lånebudet ska The Gunners ledning nobbat.

Det verkade ju som klart med en flytt till Italien för Lucas Torreira. Nu säger de senaste ryktena att det är Atletico Madrid som rycker i mittfältaren. Enligt journalisten Fabrizio Romano har spanjorerna gjort en förfrågan om att få låna Torreira under den här säsongen med option på köp. Uruguayanen ska vara väldigt sugen på att lämna Arsenal för spel någon annanstans. För att Atletico ska kunna värva spelare behöver man först sälja.
Och Arsenal vill i sin tur sälja Torreira för att själva kunna köpa fler spelare.

Atleticotränaren Diego Simeone ska under veckan personligen snackat med Torreira om en övergång. Det har till och med kommit rapporter om att Madridklubben lagt ett lånebud, men det ska Arsenal ha nobbat.
The Gunners har ju själva varit på jakt efter Atleticos Thomas Partey och kanske finns lösningen på hela klabbet där.