Medlemmar: 4971 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kolasinac ser ut att flytta tillbaka till Tyskland inom kort.

Kolasinac nära Leverkusenflytt

ons 30 sep 2020 kl 01:20

Sead Kolasinac är nära att lämna Arsenal. En flytt till tyska Bayern Leverkusen är högaktuell.

Det är journalisten Fabrizio Romano som ikväll rapporterar att en deal för Sead Kolasinac till Bayer Leverkusen förväntas bli klar inom 48 timmar. Bundesligaklubben kommer betala Arsenal 11 miljoner Euro plus add-ons för den 27-årige ytterbacken.

Kolasinac kom till Arsenal från Schalke 04 för tre år sedan. Han har sedan dess spelat 108 matcher för klubben och gjort fem mål. Sead och frun Susubelle äger sedan tiden i Tyskland ett hus i Düsseldorf vilket inte är långt från Leverkusen.
Och med tanke på att Mikel Arteta allt som oftast spelar andra spelare känns flytten logisk.