Medlemmar: 8784 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Cedric Soares är spelklar igen efter sin skada.

Skadeläget inför kvällens cupmöte

tor 1 okt 2020 kl 13:00

Liverpool borta igen ikväll. Den här gången i Ligacupen. Cedric Soares och Sokratis rapporteras spelklara igen efter skador.

Sokratis har inte lirat en minut den där säsongen och Cedric Soares fick en knapp halvlek i Community Shield. Men ikväll kan duon vara på planen när Arsenal möter Liverpool igen. Den här gången i Ligacupen.
Båda två är tillbaka efter vadproblem.
Återstår dock att se om Arteta väljer att lira den transferryktande greken. Soares är högst troligt med.

I övrigt är det inga större nyheter på skadesidan. De som är borta sedan innan är inte aktuella för spel i kväll heller. Så vi kommer inte att få se Calum Chambers, Shkodran Mustafi, Pablo Mari och Gabriel Martinelli på Anfield ikväll.