Medlemmar: 8809 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Lacazette är bäste Arsenalspelare i fantasyn.

Så är läget i Arsenal Swedens Fantasy-PL

lör 3 okt 2020 kl 21:56

Så var september månad över och med det så ska vi summera månadens Arsenal Swedens fantasy-liga för första gången den här säsongen. Två segrar och en förlust har det blivit för våra kära Gunners.

Inför säsongen har man noga valt ut sitt lag och så sitter man här efter 3 omgångar och redan har man tagit sitt Wild card och sin Free hit samt 8 minuspoäng, katastrof med andra ord. Jag har bestämt mig för att cappa Auba för hela säsongen men det känns såhär inför omgång 4 lite osäkert. Gick all in på Havertz och Werner men det skeppet har vi övergett, tog in Pondence och han blev bänkad, ja ni hör ju hur bra det går för mitt “stolta” Jönsoborgs AIS.

Bäst i Arsenal Swedens Fantasy-liga har det gått för Anders Sundberg och hans Team Kakel som kammade in 215 poäng på dom 3 första omgångarna. Näst bäst har BradyBoyz av Örjan Sundqvist varit med 205 poäng och bakom på tredjeplatsen hittar vi Magnus Arvidssons The Mighty Gunners och Simon Erikssons FC Silk som båda fått ihop 202 poäng. Bra Jobbat!

Bäst hittills bland spelarna i Premier League har Jamie Vardy varit, han gör det han alltid gör, mål alltså… Dominic Calvert-Levin är näst bäst och på tredjeplatsen hittar vi lite oväntat Patrick Bamford. Bästa Arsenalspelare hittar vi nere på en delad elfteplats och det är såklart Alexandre Lacazette som gjort mål i varenda match i ligan så här långt.

Näst bäste Arsenalspelare poängmässigt är Willian med Gabriel Magalhaes bakom som trea.

Lycka till med poängen i oktober! COYG!