Medlemmar: 5378 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Saliba är kvar i Arsenal - än så länge.

Inget St-Etienne för Saliba - missade deadline

tis 6 okt 2020 kl 13:12

Allt var klart med ett nytt lån till Saint-Etienne. Men pappren hann inte in i tid och deadline missades.

Fulham ville låna honom, men när transferfönstret gick in på sista dagen pekade det mesta på att William Saliba skulle skickas till Frankrike igen. Allt var klart för ytterligare ett år i Saint-Etienne.
Men så blev det bara tyst.
Och nu visar det sig att det inte blir något.

För även om Saliba, Arsenal och Saint-Etienne var överens så kom aldrig övergångspappren in i tid.
På klubbens hemsida går att läsa:
"Långt innan transferfönstret stängde hade Saint-Etienne nått en överenskommelse med William Saliba och accepterat Arsenals erbjudande om ett säsongslån. Tyvärr kunde inte alla administrativa grejer bli klara i tid i England så att dealen kunde bli klar. Detta till ASSE och William Salibas stora besvikelse.

Mikel Arteta har tidigare poängterat att Saliba behöver tid för att anpassa sig till Arsenal och frågan nu är vad som händer. Transferfönstret är stängt, men mittbacken kan fortfarande lånas ut till Championship. Det fönstret är öppet till 16 oktober.