Medlemmar: 4874 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Både Danny Welbeck och Jack Wilshere letar nu nya klubbar.

Exarsenalduo bryter sina kontrakt

tis 6 okt 2020 kl 16:05

Danny Welbeck lämnar Watford och Jack Wilshere West Ham United. Det står nu klart efter att Exarsenalduon brutit sina kontrakt.

Det var en händelserik dag igår - inte bara när det gäller vilka spelare som Arsenal värvade och lånade ut. Det hände även en del med gamla Arsenalspelare.
Johan Djourou blev blev klar för FC Nordsjälland.
Och både Danny Welbeck och Jack Wilshere bröt sina kontrakt.

Welbeck, som lämnade Arsenal förra sommaren, kom överens med sin klubb Watford om avsluta avtalet. Anfallen kom dit på free transfer lirade 20 matcher all in all förra säsongen med The Hornets. Tre mål gjorde strikern.
Det sägs att han hade en lön på £100 000 i veckan - och var en av de bäst betalda på Vicarage Road. Watford ramlade ur Premier League och nu går klubben och Welbeck skilda världar.
Rykten säger att Crystal Palace och Southampton är intresserad av 29-åringen.

Samma sak hände med Jack Wilshere och West Ham United. Mittfältaren bröt igår sitt avtal med The Hammers. Mittfältaren fick inget nytt kontrakt med Arsenal 2018 och flyttade då till östra London.
Men någon succé har det inte blivit.
I sociala medier förklarade Jack sitt beslut igår:
"Jag kan bekräfta att jag idag kommit överens om att avsluta mitt kontrakt med West Ham United. När jag kom till klubben sommaren 2018 gjorde jag det med stora förhoppningar från klubben som jag har hållit på som ung grabb. Tyvärr, trots alla mina bästa försök och intentioner, har det inte blivit som jag hoppats på. Jag har varit fullt frisk under långa perioder i klubben, inklusive de senaste åtta månaderna och trots att jag tränat hårt har jag inte fått chansen att spela. Jag är så klart frustrerad att jag inte kunnat visa vad jag är kapabel till i West Ham men är ändå övertygad om att jag kan bidra på toppen. Jag är väldigt spelsugen, ambitiös och desperat att få spela fotboll och nå framgång. Jag är bara 28 år och känner mig i form, är stark och redo att spela. Nu ser jag fram emot framtiden och hoppas kunna meddela vad nästa steg i min karriär blir när det blir klar".