Medlemmar: 8779 st.

Nikolaj Duus Möller gjorde sitt första Arsenalmål igår när U23-laget föll mot Man City.

Möller nätade när U23-laget föll

sön 25 okt 2020 kl 13:48

Det blev en stökig eftermiddag för U23-laget i Manchester. Svenske Nikolaj Duus Möller gjorde sitt första Arsenalmål, men det blev förlust, 1-4, mot City.

Steve Boulds U23-lag har inlett säsongen svagt och inte blev det bättre igår. Det började dock bra och redan efter sex minuter satte svenske Nikolaj Duus Möller 0-1.
Det var den förre MFF-spelarens första mål för klubben.
Förutsättningarna i matchen förändrades rejält bara minuter senare.

För då åkte den estniske keepern Karl Hein på rött kort. Arsenal var nere på tio man och det var 82 minuter kvar på matchen. Men mer problematiskt blev det när Bould inte hade någon reservkeeper på bänken.
Matt Macey var tillgänglig, men var inte med. U18-laget hade match samtidigt vilket kan ha spelat in i beslutet att resa till Manchester med bara en keeper.
Det blev så klart ödesdigert då Bould fick slänga in försvararen Taylor Foran i kassen.

Enligt rapporterna ska han ha gjort en bra match, men med en man mindre och en utespelare i mål blev det en enkel resa till tre poäng för Manchester City som vände 0-1 till seger 4-1.
För The Gunners del är säsongsöppningen en trist historia. Efter sex matcher har laget bara två poäng och ligger sist i tabellen.